zaterdag 17 maart 2012

Prince en Princess. . . .

Wat zijn ze leuk,die nieuwe stempels van Magnolia!!!!!!meisjesversie. . . . .

&


 . . . . jongensversie


zondag 11 maart 2012

Speciaal voor Jolanda's mini challange! Liefde is. . . .

Het thema van de 2e Challenge Liefde is. . . . . .Zon, Maan, Sterren en Elkaar vond ik moeilijker dan de eerste. Inspiratie bleef uit totdat de nieuwe Magnoliastempels binnen kwamen! Bij het zien van deze lieve sterrengooiende Tilda kreeg ik een ingeving *lol* en heb de maan uit een eerdere serie opgezocht. Ik vond het design papier (uit een oud Tilda blok) en de afbeelding al genoeg om de kaart te vullen en heb bloemen e.d. deze keer achterwege gelaten. Een soort van 'tashanger' gemaakt en die met een sterrenbrad aan de kaart bevestigd en. . . . .  klaar!!!

woensdag 7 maart 2012

Haute Couture

Deze kaart heb ik gemaakt met papier uit het nieuwe Tilda blok. Er zitten echt weer schitterende vellen designpapier in! Leuk, met mode afbeeldingen, naaibenodigdheden en hele mooie vlinders, bloemen enz.zelfgemaakte roosjes

Deze bloemtjes heb ik gemaakt volgens de tutorial van Annette. . . . .
Het lijmpistool was voor mij niet zo'n succes, alles zat onder en ik vond het een heel geklieder. Daarom heb ik na een aantal pogingen het apparaat maar weer in de kast gemikt en mijn Tacky Glue gebruikt. . . . dat ging mij beter af!